Welkom op bodytraining.nl

In het dagelijks leven wordt iedereen steeds drukker. Steeds minder tijd en zin is er om te gaan sporten, terwijl dit juist zo belangrijk is voor je lichamelijke- en geestelijke gesteldheid.

Deze site is speciaal bedoeld om een ieder een hart onder de riem te steken en te stimuleren om er op een slimme manier toch goed uit te (blijven) zien. Dit hoeft helemaal niet zoveel tijd te kosten, je kunt bijvoorbeeld tijdens je werk al vaak aan je lichaam werken. Ook tijdens het huishouden kun je je lichaam trainen.

Natuurlijk geldt nog steeds het oude spreekwoord : "elk pondje gaat door het mondje" , maar wil dat nu zeggen dat je honger moet lijden? Beslist niet : verantwoorde voeding is het antwoord. Verder speelt motivatie een belangrijke rol, vandaar dat sommige mensen een personal coach of personal trainer nodig hebben om hen te begeleiden. Dit fenomeen kwam overwaaien uit Amerika, maar is inmiddels in Nederland ook al behoorlijk ingeburgerd. Niet alleen veel bekende artiesten en beroemdheden hebben een personal trainer, maar ook de 'gewone'  man/vrouw doet steeds meer een beroep op iemand die hen kan motiveren en stimuleren om er goed uit te blijven zien.

Voor een aanpak op maat kun je contact op nemen met je Personal Coach